Påmelding

Betingelser

Jeg er inneforstått med at påmeldingen er bindende. Irja Yoga binder seg til å reservere kursdeltaker plass, og kursdeltaker binder seg til å betale kursavgiften. Ved påmelding sendes brev med bekreftelse på påmeldingen, informasjon om kurset og faktura.

Det holdes ikke kurs i uke 40 grunnet høstferien. Mister du en klasse pga reise eller sykdom kan du ta igjen klassen på et av de andre faste kursene innenfor kursperioden

Avbestilling

Avbestilling må være mottatt hos oss senest 10 virkedager før kursstart. Vi vil da refundere hele kursavgiften. Ved senere avbestilling belastes kursavgiften selv om du ikke møter på kurset.

Avbestilling ved sykdom.
Du får tilgodelapp for resterende kursganger. Legg ved legeerklæring ved avbestillingen. Irjayoga forbeholder seg retten til å avlyse kurset ved for få deltakere. Hele kursavgiften blir da refundert.

Ansvar

Når du utfører yoga på kurset eller bruker yogateknikkene du har lært på kurset hjemme, er du selv ansvarlig for å ta hensyn til din egen kropp.

På kurset kan du fritt stå over øvelser på grunn av fysiske begrensninger. Læreren har en grundig yogautdannelse og tilpasser øvelser til den enkelte, men det er bare du som kan kjenne hvordan øvelsen er for deg.